Wie schrijft hier?

Jack der Pol

Mijn doel

Mijn passie is om anderen te vertellen over het belang van deze lichten en de vreugde die ik voel bij het gebruik ervan. Ik hou van deze blog, ik heb veel vrienden en veel interesses en ik ben blij om ze te delen. De inhoud hier is bedoeld om te inspireren. Dit is geen winkel waar ik lampen ga verkopen. Ik zou het nooit zo maken, maar dat betekent niet dat je niets kopen. Als je iets wilt kopen in mijn winkel, is dat ook prima. Je vindt al mijn lichten hier. Ik hou van het kopen van verlichting van andere winkels en ik hoop om dit te doen voor een lange tijd. Het is belangrijk dat u mijn winkel en andere winkels die hoofden verkopen. Op die manier u de beste deal voor uw koplampen.

Het is belangrijk om deze lichten in een goede staat te krijgen. Ik koop mijn koplampen minstens een week van tevoren. Als je niet wacht, krijg je er later misschien spijt van. Ik heb ze gekocht bij de beste winkels in Nederland en het is altijd hetzelfde verhaal.

Toen ik deze blog in 2011 begon, dacht ik dat het iets zou zijn voor mensen zoals ik die van fotografie houden. Zoals u zult zien van de blog, het duurde niet lang voordat mijn fotografie begon een groot publiek aan te trekken, en de blog werd een van de meest bezochte plaatsen online over het gebruik van koplampen.

Ik denk dat het succes van de blog was deels te wijten aan mij het krijgen van een aantal goede adviezen van vele bloggers, en omdat ik vond een paar goede manieren om het woord van mijn fotografie te verspreiden. Dankzij de vele positieve reacties op deze blog, heb ik besloten om een Facebook-pagina waar u uw gedachten over uw koplampen en uw eigen persoonlijke ervaring met behulp van hen te verlaten. Dat is hoe de blog werd geboren. Ik wil graag een paar mensen die mij hebben geholpen met de website en mijn blog door de jaren heen bedanken. Allereerst, dank aan mijn ouders voor hun steun.

Carrière

Toen ik in 2012 mijn school afrondde, was mijn plan om monteur of ingenieur te worden, maar in plaats daarvan vond ik dat ik de liefde van fietsen en plezier zou hebben.

Ik ben nu hoofdverlichtingsingenieur van The Bicycle Co. en een van de meest gekwalificeerde mensen die werken aan fietsverlichting in het land. Voordat ik in deze rol begon, werkte ik bij een bedrijf dat fietsverlichting maakte, maar dat is een ander verhaal. In 2012 ben ik in de fietsindustrie gaan werken en na twee jaar met mensen te hebben gewerkt, heb ik een aantal dingen geleerd, maar ik heb nooit echt veel van de jongens leren kennen. Ik leer nog veel over de fietsindustrie en over verlichting, zoals je snel zult zien. Als je mijn foto ziet, denk je dan dat ik een ben? Ja ben ik. Maar ik beschouw mezelf niet als een. Ik kan me niet voorstellen dat iemand niet iets uit een fiets haalt. Er is geen betere manier om een fiets te beschrijven dan een verlichte lamp.

Mijn motto is "Ik zie het licht" Ik run mijn site over LED-koplampen, maar ik heb het ook over koplampen en alle dingen koplamp gerelateerd. Dus geniet van de volgende berichten, en laat me weten wat je denkt.

Ik heb het testen van een paar hoge kwaliteit koplamp die worden genoemd de Lutron en ze zien er echt goed. Ze zijn ook erg licht. Dus waarom niet gebruiken voor het aansteken van mijn huis?

Ik heb onlangs een test van mijn eigen en ontdekte dat mijn licht komt op echt helder. Maar er is veel verspild licht. Ik had echt een mooie kamer en ik wilde gebruik maken van mijn koplamp, maar het was zo donker in er dat er geen licht in te gebruiken was. Dus ik moest een ander licht gebruiken dat echt donker was.